skip to Main Content

De meeste klanten wilden weten:

Wellicht heeft u vraag over onze producten, de levering of de betalingscondities. Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen aan Tafelkleedonline.nl.Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Neem dan contact op met Tafelkleedonline.nl.

Betaling

Hoe kan ik betalen op jullie website?

Alle betalingen op Tafelkleedonline.nl gaan via i-Deal; het meest veilige online betaalsysteem. Vrijwel alle Nederlandse banken zijn aangesloten bij i-Deal. Betalen op Tafelkleedonline.nl gaat dus eenvoudig en veilig.

Kan ik betalen met een credit card?

Helaas kun je niet betalen met een credit card op Tafelkleedonline.nl. Wel kun je eenvoudig via i-Deal uw eigen tafelkleed bij ons online afrekenen.

Kan ik betalen via een machtiging of factuur?

Helaas kun je bij Tafelkleedonline.nl niet betalen via een machtiging of na het voldoen van een factuur. Je kunt je eigen tafelkleed wel via i-Deal eenvoudig online afrekenen.

Brandveiligheid

Hoe veilig zijn deze tafelkleden?

Heel veilig. De tafelkleden zijn gemaakt van brandveilig materiaal volgens de europese brandveiligheidsnorm voor textiel.

Kwaliteit

Hoe goed is de kwaliteit van deze tafelkleden?

Heel goed. De tafelkleden zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal. De tafelkleden kunnen gewassen worden of afgenomen worden met een natte doek, zonder daarin hun kwaliteit te verliezen.

Kan ik mijn eigen tafelkleed wassen?

Ja, dat kan. Let wel op de wasvoorschriften, maar ieder tafelkleed kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. Wij kunnen nooit 100% kleurgarantie meegeven, want door het wassen zal na verloop van tijd altijd een minimaal kleurverlies optreden.

Je kunt natuurlijk ook altijd het tafelkleed afnemen met een schone, vochtige doek.

Levering

Hoe lang duurt het voor dat ik mijn eigen tafelkleed in huis heb?

De leveringstijd van ieder tafelkleed kan variƫren. Over het algemeen duurt het ongeveer een week voordat je je eigen tafelkleed in huis hebt. In ieder geval heb je je eigen tafelkleed binnen 20 dagen in huis.

De reden dat de leveringstijd kan variƫren ligt hem in de productiemogelijkheden en de aanwezigheid van de door u gewenste materialen.

Het spreekt voor zich dat Tafelkleedonline.nl er bij ieder kleed er alles aan doet om zo snel als mogelijk te leveren. Heeft u met betrekking tot de levering eigen wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Ik woon niet in nederland. kan ik nu wel een eigen tafelkleed bestellen?

In principe leveren wij via de website alleen aan Nederlandse adressen. Maar we willen natuurlijk iedereen wel helpen aan een eigen tafelkleed. Wil je je eigen tafelkleed dus buiten Nederland laten bezorgen, neem dan contact met ons op.

Back To Top