skip to Main Content

Wat vinden anderen van Tafelkleedonline?

Tafekleedonline.nl is nog maar net online. Wij wachten dus zelf ook met smart op de eerste referenties. Maar één ding is zeker: het maken en bestellen van je eigen tafelkleed is leuk. Erg leuk.

Uit de verschillende testprogramma’s die wij gedraaid hebben blijkt dat wel. En natuurlijk hebben wij zelf ook wel eens een bedrijf of een familielid verrast met een eigen tafelkleed. Succes gegarandeerd.

Laat ons dus weten hoe jij Tafelkleedonline.nl hebt ervaren en hoe je eigen tafelkleed in de smaak is gevallen bij familie, vrienden, collega’s, beursbezoekers enzovoort.

Referenties


Edwin van der Sar
16/08/2011 – 12:22 uur

Deze site is echt top! Simpelweg je foto’s uploaden, een leuke tekst erbij en hopsakee.. je tafelkleed in binnen no-time klaar. En een paar dagen later krijg je hem via een luxe doosje je eigen-gedesignde tafelkleed gewoon in je brievenbus!


Bas Bosman
28/08/2012 – 11:42 uur

Erg leuke site en nog leuker product. Met veel plezier eten wij iedere dag nog aan ons eigen tafelkleed, welke wij uit jullie testserie hebben ontvangen. Gaaf! Kan niet wachten op de eerstkomende familiedag 😀

Back To Top